Markedsføringsbransjen – Er Dere Klare? For Her Kommer Vi!

Hei! Vi er Ida og Erika, de nye digitale markedsførerne hos Firstrate. Historien om hvordan vi møttes er ganske unik, derfor vil vi dele den med deg.

Vi møttes første gang på dansing da vi var 12 år. Vi snakket litt sammen på treningene, men holdt ikke kontakten videre. Noen år senere begynte Ida på et treningsstudio. Gjett hvem som jobbet der? Erika. Litt snakk ble det, men våre veier skiltes også her. I 2016 begynte vi å studere markedsføring, uvitende om hverandres studievalg. Men så ble vi delt inn i faddergrupper. Hvem kom på gruppe sammen? Vi.

Det ledet til det øyeblikket vi husker best i dag. Ida gikk bort til Erika å sa: jeg tror det er meningen at vi skal bli bedre kjent. Erika svarte: ja, det må jo være det!

Vi begynte å skrive oppgaver sammen på bachelorstudiet, og fant raskt ut at vi fungerte som hånd i hanske. Det Ida ikke var så god i, var Erika god i, og omvendt. *Kremt* Litt selvskryt: vi fikk toppkarakterer!

Det gode samarbeide fortsatte, og vi reiste til Liverpool for å ta en mastergrad i digital markedsføring. *Kremt* Litt selvskryt igjen: vi fikk toppkarakterer! 

Nå er vi klare for å «få toppkarakterer» igjen hos Firstrate!

Ida og Erika
Share this:

Leave a comment:

Top